Pravila za zamjenu i povrat robe

ZAMJENA (ukoliko želite drugi model ili veličinu)

Imate pravo vratiti robu roku od 15 dana po primitku pošiljke bez navođenja razloga povrata.

Za zamjenu robe potrebno je ispuniti Obrazac za zamjenu koji ste zaprimili uz račun ili isti ponovo preuzmite putem linka
Slanje novog artikla radimo tek po primitku vraćenog artikla te kada utvrdimo da je vraćeni artikl nenošen i neoštećen. 
Prilikom vraćanja naručenog artikla trošak poštarine snosi kupac. U slučaju zamjene, trošak slanja novog artikla snosi Katapult d.o.o. Zamjena artikla za drugi model ili drugu veličinu moguća je isključivo ako je artikl neoštećen i nenošen. Prilikom slanja artikl se mora vratiti u neoštećenoj originalnoj Timberland ambalaži zapakiranoj u paket u dodatnoj kutiji, poželjno istoj u kojoj je isporučen. Ukoliko se radi o Click&Collect narudžbi, kupac je dužan osigurati dodatnu ambalažu koja će osigurati da artikl za povrat neoštećen stigne u Katapult d.o.o.
Ukoliko je artikl vraćen u oštećenoj Timberland ambalaži na žalost nije moguće ostvariti povrat ili zamjenu.

Stanje vraćenog artikla isključivo je odgovornost kupca. DPD-ovi djelatnici nisu nužno upoznati s pravilima i procedurama tvrtke Katapult d.o.o. te molimo kupce da se drže uputa navedenih na našim stranicama i na Obrascu za zamjenu i povrat.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, prilikom vraćanja naručenog artikla na našu adresu trošak poštarine snosi kupac. U slučaju zamjene trošak slanja novog artikla snosi Katapult d.o.o

POVRAT (ukoliko želite povrat novčanih sredstava)

Vraćanje kupljenog artikla je potrebno izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 15 dana od preuzimanja narudžbe.

Prilikom slanja obavezno ispunite obrazac za zamjenu koji je stigao uz račun ili isti ponovo preuzmite putem linka  jednostrani raskid ugovora.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je uplata izvršena. Ukoliko je Vaša narudžba plaćena karticom novac će biti vraćen na karticu, a za plaćanje pouzećem sredstva ćemo uplatiti na Vaš tekući račun.

Slanje novog artikla radimo tek po primitku vraćenog artikla te kada utvrdimo da je vraćeni artikl nenošen i neoštećen. 
Prilikom vraćanja naručenog artikla trošak poštarine snosi kupac. Prilikom povrata artikl se mora vratiti u neoštećenoj originalnoj Timberland ambalaži zapakiranoj u paket u dodatnoj, poželjno istoj kutiji u kojoj je isporučen. Ukoliko se radi o Click&Collect narudžbi, kupac je dužan osigurati dodatnu ambalažu koja će osigurati da artikl za povrat neoštećen stigne u Katapult d.o.o.

Prilikom povrata naručenog artikla kupac snosi trošak povrata.


Slanje robe se može izvršiti kurirskom službom DPD CROATIA d.o.o. po povlaštenoj cijeni od 35 kn u slučaju da se paket šalje s adrese unutar Hrvatske.

Prilikom slanja artikla na našu adresu obavezno navedi da se radi o povratu robe za Timberland,  na adresu:

Katapult d.o.o.
Ulica Gordana Lederera 4, 
10000 Zagreb

prikupljanje paketa možete najaviti:

a) putem e-maila: nalog@dpd.hr ili
b) na broj telefona 01/3430-600

U slučaju slanja paketa s adrese unutar Hrvatske, kurir DPD-a će prilikom preuzimanja paketa gotovinski naplatiti iznos od 35 kn.

Napominjemo da je kurirskoj službi potrebno okvirno 3 radna dana za prijevoz paketa u svakom smjeru  te  molimo za strpljenje dok obradimo Vaš zahtjev za zamjenu ili povrat.

Ukoliko je adresa kupca u Sloveniji, u slučaju slanja paketa zbog zamjene ili povrata potrebno je kontaktirati DPD Slovenija putem e-maila na narocila@dpd.si ili na +386 (0)1 513 23 00.

Ostale uvjete uporabe Timberland webshopa možete pronaći na linku.

Info