Pravila za povrat robe

POVRAT

Vraćanje kupljenog artikla je potrebno izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 15 dana od preuzimanja narudžbe.

Prilikom slanja obavezno ispunite obrazac za povrat koji je stigao uz račun ili isti ponovo preuzmite putem linka  jednostrani raskid ugovora

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je uplata izvršena. Ukoliko je Vaša narudžba plaćena karticom novac će biti vraćen na karticu, a za plaćanje pouzećem sredstva ćemo uplatiti na Vaš tekući račun.

Prilikom vraćanja naručenog artikla trošak poštarine snosi kupac. Prilikom povrata artikl se mora vratiti u neoštećenoj originalnoj Timberland ambalaži zapakiranoj u paket u dodatnoj, poželjno istoj kutiji u kojoj je isporučen. Ukoliko se radi o Click&Collect narudžbi, kupac je dužan osigurati dodatnu ambalažu koja će osigurati da artikl za povrat neoštećen stigne u Katapult d.o.o.

Prilikom povrata naručenog artikla kupac snosi trošak povrata.


Slanje robe se može izvršiti kurirskom službom DPD CROATIA d.o.o. po povlaštenoj cijeni od 35 kn /4,65€ u slučaju da se paket šalje s adrese unutar Hrvatske.

Prilikom slanja artikla na našu adresu obavezno navedi da se radi o povratu robe za Timberland, na adresu:

Logaritam skladisna logistika doo
Za Katapult doo
Zelena aleja 45
10410 Velika Gorica


prikupljanje paketa možete najaviti:

a) putem e-maila: nalog@dpd.hr ili
b) na broj telefona 01/3430-600

U slučaju slanja paketa s adrese unutar Hrvatske, kurir DPD-a će prilikom preuzimanja paketa gotovinski naplatiti iznos od 4,65€.

Napominjemo da je kurirskoj službi potrebno okvirno 3 radna dana za prijevoz paketa u svakom smjeru  te  molimo za strpljenje dok obradimo Vaš zahtjev povrat.

Ukoliko je adresa kupca u Sloveniji, u slučaju slanja paketa povrata potrebno je kontaktirati DPD Slovenija putem e-maila na narocila@dpd.si ili na +386 (0)1 513 23 00.

Ostale uvjete uporabe Timberland webshopa možete pronaći na linku.

Info