Načini plaćanja

Plaćanje u Internet trgovini timberland.hr moguće je izvršiti na sljedeće načine:

  • Kreditnom karticom za koju Katapult d.o.o. ima sklopljen ugovor o prihvaćanju (Visa, Maestro i Mastercard).
  • Pouzećem - plaćanje pouzećem moguće je izvršiti isključivo gotovinski prilikom preuzimanja paketa

Plaćanje se vrši Maestro i Mastercard karticama na 2-6 rata. Ako odlučite platiti kreditnom karticom, nakon odabiranja opcije "Završi kupovinu" biti ćete prebačeni na stranicu gdje unosite svoje podatke te odabirete način plaćanja i način dostave. Nakon toga, automatski ćete biti preusmjereni na secure stranicu WS Pay-a gdje ćete unijeti podatke s Vaše kreditne kartice te ćete, nakon uspješno obavljenog plaćanja, dobiti potvrdu o narudžbi na svoj e-mail.

Načini plaćanja koji su omogućeni u Timberland webshopu:

Privredna banka Zagreb d.d.

-jednokratno te obročno plaćanje do 6 rata: Maestro, Visa Premium, Visa Inspire, MasterCard

Zagrebačka banka d.d.

-jednokratno plaćanje Maestro, MasterCard, Visa

-obročno plaćanje do 6 rata za MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard go!, MasterCard platinum i Visa Avenue Mall i Visa Business karticama od Zagrebačke banke.

Minimalni iznos za obročno plaćanje je 66,36€

Erste&Steiermärkische Bank d.d.

- jednokratno te obročno plaćanje do 6 rata putem kreditnih kartica Diners, DinaCard, Discover

Kartice izdane od ostalih kartičarskih kuća - isključivo jednokratno.


NAPOMENA

Radi zaštite Vaših podataka, WSPay™ sustav ne dopušta naplatu većeg iznosa niti uvid u broj Vaše kreditne kartice. Mi vidimo samo broj transakcije koji se šalje na naplatu ili otkazivanje narudžbe koju zbog nekog razloga ne možemo ispuniti.

Podaci o kreditnim karticama Kupca NE NALAZE se u bazi podataka Timberlanda-a niti KATAPULT d.o.o , već samo i isključivo na serveru banke. 
Katapult d.o.o nema uvid u bankovne podatke Kupca.

Za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristimo WSPay™. Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Djelatnici Timberlanda i Katapult d.o.o.-a ni u jednom trenutku nemaju pristup broju Vaše kreditne kartice, dostupan im je samo broj autorizirane transakcije što omogućuje naplatu cijelog ili djelomičnog iznosa dogovorene transakcije ili otkazivanje iz razloga dogovorenih s Kupcem.

 

Info