Loyalty card

 POGODNOSTI NA SVAKOM KORAKU
  • Najmanje 5% gotovinskog trajnog popusta
  • Uvijek prvi pogled na nove kolekcije
  • Uvijek prvi glas o nadolazećim akcijama i sniženjima                                
  • Sudjelovanje u nagradnim igrama
                  

 PRAVILA ZA DOBIVANJE

1. Katapult d.o.o. Zagreb, izdavatelj je TIMBERLAND Loyalty Card kartice koje ostaje u njegovom vlasništvu. Katapult d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave povuče karticu iz opticaja te da promijeni ili u potpunosti ukine elemente TIMBERLAND Loyalty Card programa.

2. Vlasnikom TIMBERLAND Loyalty Card kartice može postati svaka punoljetna fizička osoba koja ispuni TIMBERLAND Loyalty Card pristupnicu vjerodostojnim podacima na prodajnom mjestu ili putem web pristupnice. Učlanjenje u program je besplatno.

3. TIMBERLAND Loyalty Card kartica nije prenosiva i može je koristiti isključivo njen vlasnik. TIMBERLAND Loyalty Card karticu nije moguće koristiti kao sredstvo plaćanja.

4. Bodove koji omogućavaju trajne popuste i njihovo korištenje moguće je ostvariti isključivo na TIMBERLAND prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj i putem web trgovine.

5. Učlanjenjem u Timberland Loyalty Card program, prilikom prve kupnje, član stječe jednokratni popust na iznos prve kupnje. Vrijednost prve kupnje također ulazi u TIMBERLAND Loyalty Card program bodovanja. Član dobiva popust ovisno o načinu plaćanja minimalno 5% za gotovinu u punom iznosu računa te prilikom kupovine u web trgovini neovisno o načinu plaćanja, a minimalno 3% za sve ostale načine plaćanja. Visina popusta koji član ostvaruje definirana je niže u tablici bodovnih razreda i pripadajućih popusta.

6. Član TIMBERLAND Loyalty Card programa ostvaruje bodove po modelu 0,13€  = 1 bod za sve načine plaćanja.

Najviši mogući popust koji se može ostvariti članstvom u TIMBERLAND Loyalty Card programu tijekom godine dana je 15%.

 

BODOVI

RAZRED

WEB (svi načini plaćanja)
I GOTOVINSKI POPUST

POPUST ZA OSTALE
NAČINE PLAĆANJA

do 1999 0 5% 3%
2000 - 3999 1 6% 4%
4000 - 5999 2 7% 5%
6000 - 7999 3 8% 6%
8000 - 9999 4 9% 7%
10000 - 11999 5 10% 8%
12000 - 6 15% 13%

 

Ovisno o sakupljenim bodovima član TIMBERLAND Loyalty Card programa ostvaruje prelazak u viši razred. Time ostvaruje pravo popusta tog razreda do isteka prve godine članstva kao i pravo na najmanji popust istog razreda za slijedeću godinu članstva. 

Svi ostvareni bodovi zbrajaju se do kraja obračunskog razdoblja koja traje godinu dana od trenutka učlanjenja. Na kraju tog razdoblja član ostvaruje početni popust za slijedeće razdoblje u visini popusta određenog za razred u koji se plasirao temeljem svih bodova iz prethodnog razdoblja.

Ako član i slijedeće godine ostvari kupnju u iznosu da pređe u viši razred ili ostane u istom bodovnom razredu, njegov ostvareni popust postaje trajan.

7. Nakon razdoblja od jedne godine, članstvo u TIMBERLAND Loyalty Card programu se automatski obnavlja i traje do opoziva s bilo koje strane.

8. Loyalty popust ne vrijedi za kupovinu TIMBERLAND  poklon bonova.

Loyalty popust vrijedi prilikom plaćanja svim poklon bonovima i putem nagradnih programa naših poslovnih partnera.

Loyalty program ne vrijedi za kupovine u Timberland outlet trgovinama. 

9. Član može svoje bodovno stanje provjeriti na TIMBERLAND prodajnim mjestima te putem web-a ili upitom na e-mail: loyalty@timberland.hr

10. Navedeni popusti iskoristivi su na cijeli TIMBERLAND asortiman osim za artikle za koje će biti izričito navedeno drugačije.

11. U slučaju gubitka ili krađe TIMBERLAND Loyalty Card kartice vlasnik je obvezan nestanak kartice prijaviti na telefon 01/60 55 171 ili putem e-maila na loyalty@timberland.hr. Vlasniku će se dodijeliti nova kartica na koju će biti prebačeni svi do tada ostvareni bodovi. Vlasnik je obvezan pismeno prijaviti i svaku promjenu osobnih podataka ili ih osobno izmijeniti putem web sučelja. 

12. Potpisom pristupnice potpisnik postaje punopravnim članom TIMBERLAND Loyalty Card programa te bezuvjetno pristaje na sve uvjete te pravila te je suglasan da će primati promotivne i informativne materijale TIMBERLAND-a i njegovih poslovnih partnera (lista partnera vidljiva na www.timberland.hr/partneri).

 

 

 

Info