Dostava (shipping)

Dostava se vrši DPD kurirskom službom i to isključivo radnim danima od 08-16.

Dostava na otoke se vrši jednom tjedno - uobičajeno subotom. Svaki naručeni artikl kurirska služba dostavlja u roku sedam radnih dana. Tijekom akcija moguća su manja kašnjenja prilikom obrade i isporuke narudžbi. U procesu kupovine molimo vas da ostavite broj telefona ili mobitela kako bi vas u slučaju potrebe kurir mogao dodatno kontaktirati.


DPD prati načela transparentnosti i pažljivog postupanja s osobnim podacima u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (engl. General Data Protection Regulation – GDPR) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka. Više o DPD obradi osobnih podataka primatelja pročitajte na www.dpd.com/hr/hr/zastita-podataka/


Dostava unutar Hrvatske i Slovenije na iznos kupovine veći od 26,54€ je besplatna, a za iznose manje od 26,54€ naplaćuje se u iznosu od 3,98€.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

PREUZIMANJE PAKETA NA OTVORENOM

Po zaprimanju obavijesti o predviđenoj dostavi paketa, putem poveznice možete pristupiti portalu naše dostavne službe DPD-a, te odabrati dostavu paketa na sigurno mjesto (terasa, garaža i slično), čime možete dodatno osigurati izbjegavanje  fizičkog kontakta i postići najveću moguću sigurnost za vas te ujedno i za kurire – sukladno tome pozivamo vas da ako je to moguće, odaberete ovu opciju.

U narednom periodu DPD kuriri neće ulaziti u zatvorene prostore (urede, skladišta i slično). Pakete će biti moguće preuzeti isključivo na otvorenom, bez kontakta i unutar sigurnosne udaljenosti od najmanje jednog metara (1m).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OBAVIJEST - TIJEKOM TRAJANJA AKCIJA, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI TE ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE POTRAJATI DULJE OD 7 RADNIH DANA. 

 

 


Info