ŽENSKA TENISICA TBL TURBO LOW

KATALOŠKI BROJ: TB0A5N1Z0011
Cijena:
  • Webshop cijena 67,45 € 508,20 KN
Sve cijene su sa uračunatim PDV-om

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 67,45 € (508,20 KN)

Isporuka

Dostava u roku 3-7 radnih dana.

Dostava za vrijednost kupovine veće od 25€ / 188,36kn je besplatna!

Trenutno je na snazi obustava dostave u sljedeća područja.

Ova ženska TBL® Turbo tenisica  dizajnirana je s našim GreenStride™ udobnim potplatom, koji je izrađen od 75% obnovljivih materijala uključujući prirodnu šećernu trsku i odgovorno dobivenu gumu s drveća. Gornji dio ove tenisice uključuje vrhunsku Better Leather kožu  ocjenjenu srebrom zbog svojih ekoloških praksi. Ova tenisica također ima prozračnu OrthoLite® podlogu koja vam pomaže da se duže osjećate ugodno u njima.

  • Gornjište: vrhunska koža Better Leather iz održive kožare ocijenjena srebrom od strane Leather Working Group zbog svojih praksi upravljanja vodom, energijom i otpadom
  • GreenStride™ udoban potplat izrađen od 75% obnovljivih materijala, uključujući šećernu trsku i odgovornu prirodnu gumu
  • Izdržljiva podstava izrađena od ReBOTL ™ tkanine
  • Lagana i prozračna OrthoLite® podloga za udobnost
  • Lace-up stil vezanja
  • Gumeni potplat

Udobni potplati GreenStride™ pružaju jedno od najekološkijih i najudobnijih iskustava koja smo ikad izmislili. Udobnost većini cipela pruža mekani pjenasti materijal nazvan EVA koji je obično napravljen od sastojaka na bazi nafte. Kako smanjujemo svoj otisak i povećavamo uporabu obnovljivih materijala, zamijenili smo 75% nafte sastojcima uzgajanim u prirodi, poput šećerne trske i gume iz drveća.

 

OBNOVLJIVA PRIRODNA ŠEĆERNA TRSKA

Šećerna trska postaje važan izvor obnovljive energije i materijala na biološkoj osnovi. Šećernu trsku koristimo kao obnovljivi izvor za proizvodnju odgovornijih proizvoda.

 

GUMA IZ DRVETA

Guma koju koristimo za izradu potplata prirodni je proizvod koji se dobiva iz drveća. Dodatak prirodne gume pomaže ukupnoj udobnosti.

 

GreenStride™ POTPLAT

GreenStride™ pruža nenadmašni osjećaj mekoće i udobnosti te umanjuje pritisak na vaša stopala.

Proizvođač: Timberland, VF International SAGL,Via Laveggio 5, CH-6855 Stabio, Švicarska
Boja prikazanih proizvoda može blago odstupati izgledom od onih u stvarnosti.

  • OrthoLite® Insoles

    OrthoLite® unutrašnjost od udobne pjene pruža transport vlage, antimikrobno djelovanje i dugotrajnu udobnost. Vrlo prozračan materijal ne gubi svoja svojstva udobnosti, niti će se strgati tokom vremena te održava vaše cipele udobnima.
  • ReBOTL™

    Proizvodi koji sadrže ReBOTL™ materijal sadrže namanje 50% reciklirani PET (polietilen tereftalat) izuzevši materijale koji se nalaze u tragovima.
  • Earthkeepers®

    Gotovo svi naši proizvodi izrađeni su s najmanje jednim ekološki osviještenim materijalom: proizvodi koji dobivaju ovu oznaku drže se prema našim najvišim ekološkim standardima.
  • Better Leather

    Ekološki odgovorna koža proizvedena u kožari sa Silver ili Gold rejtingom Leather Working Group organizacije.
  • GreenStride™

    Naši GreenStride™  potplati izrađeni su od 75% bio šećerne trske i odgovorne prirodne gume sa stabala. Ovi materijali se pretvaraju u prirodnu i udobnu pjenu koju stavljamo u obuću kako bismo osigurali udobnost vašim stopalima.

Info