ŽENSKE TENISICE TBL TURBO MID HIKER

KATALOŠKI BROJ: TB0A5N4T2311
Cijena:
 • Webshop cijena 74,95 € 564,71 KN
Sve cijene su sa uračunatim PDV-om

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 74,95 € (564,71 KN)

Isporuka

Dostava u roku 3-7 radnih dana.

Dostava za vrijednost kupovine veće od 25€ / 188,36kn je besplatna!

Trenutno je na snazi obustava dostave u sljedeća područja.

Udobne ženske tenisice izrađene od vrhunske kože Better Leather iz održive kožare i  ReBOTL™ tkanine. Sadrže Defender Repellent Systems® kojom je obuća tretirana posebnom formulom koja odbija mrlje na bazi vode i ulja, održavajući proizvod novijim kao i GreenStride™ udoban potplat izrađen od 75% obnovljivih materijala, uključujući šećernu trsku i odgovornu prirodnu gumu. Maksimalnu udobnost omogućuje OrthoLite® podnožje.

 • Gornjište: vrhunske koža Better Leather iz održive kožare ocijenjene srebrom zbog svojih postupaka upravljanja vodom, energijom i otpadom, i sintetička koža
 • Izdržljiva ReBOTL ™ podstava od tkanine izrađena od najmanje 50% reciklirane plastike
 • Lace-up stil vezanja
 • OrthoLite® uložak pruža cjelodnevnu izvanrednu potporu i udobnost stopalu
 • Defender Repellent Systems® obuća tretirana posebnom formulom protiv mrlja
 • GreenStride™ udoban potplat izrađen od 75% obnovljivih materijala, uključujući šećernu trsku i odgovornu prirodnu gumu
 • Gumeni potplat

 

Udobni potplati GreenStride™ pružaju jedno od najekološkijih i najudobnijih iskustava koja smo ikad izmislili. Udobnost većini cipela pruža mekani pjenasti materijal nazvan EVA koji je obično napravljen od sastojaka na bazi nafte. Kako smanjujemo svoj otisak i povećavamo uporabu obnovljivih materijala, zamijenili smo 75% nafte sastojcima uzgajanim u prirodi, poput šećerne trske i gume iz drveća.

 

OBNOVLJIVA PRIRODNA ŠEĆERNA TRSKA

Šećerna trska postaje važan izvor obnovljive energije i materijala na biološkoj osnovi. Šećernu trsku koristimo kao obnovljivi izvor za proizvodnju odgovornijih proizvoda.

 

GUMA IZ DRVETA

Guma koju koristimo za izradu potplata prirodni je proizvod koji se dobiva iz drveća. Dodatak prirodne gume pomaže ukupnoj udobnosti.

 

GreenStride™ POTPLAT

GreenStride™ pruža nenadmašni osjećaj mekoće i udobnosti te umanjuje pritisak na vaša stopala.

Proizvođač: Timberland, VF International SAGL,Via Laveggio 5, CH-6855 Stabio, Švicarska
Boja prikazanih proizvoda može blago odstupati izgledom od onih u stvarnosti.

 • OrthoLite® Insoles

  OrthoLite® unutrašnjost od udobne pjene pruža transport vlage, antimikrobno djelovanje i dugotrajnu udobnost. Vrlo prozračan materijal ne gubi svoja svojstva udobnosti, niti će se strgati tokom vremena te održava vaše cipele udobnima.
 • Defender Repellant Systems®

  Ovaj tretman odbija mrlje na bazi vode i ulja, održavajući proizvod novijim.
 • ReBOTL™

  Proizvodi koji sadrže ReBOTL™ materijal sadrže namanje 50% reciklirani PET (polietilen tereftalat) izuzevši materijale koji se nalaze u tragovima.
 • Earthkeepers®

  Gotovo svi naši proizvodi izrađeni su s najmanje jednim ekološki osviještenim materijalom: proizvodi koji dobivaju ovu oznaku drže se prema našim najvišim ekološkim standardima.
 • Better Leather

  Ekološki odgovorna koža proizvedena u kožari sa Silver ili Gold rejtingom Leather Working Group organizacije.
 • GreenStride™

  Naši GreenStride™  potplati izrađeni su od 75% bio šećerne trske i odgovorne prirodne gume sa stabala. Ovi materijali se pretvaraju u prirodnu i udobnu pjenu koju stavljamo u obuću kako bismo osigurali udobnost vašim stopalima.

Info