ŽENSKE ČIZME CORTINA VALLEY CHELSEA

KATALOŠKI BROJ: TB0A5T92V131
Cijena:
 • Webshop cijena 84,95 € 640,06 KN
Sve cijene su sa uračunatim PDV-om

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 84,95 € (640,06 KN)

Isporuka

Dostava u roku 3-7 radnih dana.

Dostava za vrijednost kupovine veće od 25€ / 188,36kn je besplatna!

Trenutno je na snazi obustava dostave u sljedeća područja.

Ženske zimske čizme Cortina Valley Chelsea svjesne su stila i odgovorno su izrađene od kože Better Leather iz kožare ocijenjena srebrom zbog svojih ekološki prihvatljivih proizvodnih metoda. Sadrže podnožje izrađeno od 75% obnovljivih materijala na bio bazi.  

 • Gornjište izrađeno od vrhunske nubuck kože  Better Leather iz održive kožare
 • Pull-on stil s dvostrukom rastezljivom trakom na navlačenje 
 • Izdržljiva ReBOTL™ podstava od tkanine koja sadrži najmanje 50% reciklirane plastike
 • GreenStride™ udoban potplat izrađen od 75% obnovljivih materijala, uključujući šećernu trsku i odgovornu prirodnu gumu
 • Izdržljiv gumeni potplat

 

Udobni potplati GreenStride™ pružaju jedno od najekološkijih i najudobnijih iskustava koja smo ikad izmislili. Udobnost većini cipela pruža mekani pjenasti materijal nazvan EVA koji je obično napravljen od sastojaka na bazi nafte. Kako smanjujemo svoj otisak i povećavamo uporabu obnovljivih materijala, zamijenili smo 75% nafte sastojcima uzgajanim u prirodi, poput šećerne trske i gume iz drveća.

 

OBNOVLJIVA PRIRODNA ŠEĆERNA TRSKA

Šećerna trska postaje važan izvor obnovljive energije i materijala na biološkoj osnovi. Šećernu trsku koristimo kao obnovljivi izvor za proizvodnju odgovornijih proizvoda.

 

GUMA IZ DRVETA

Guma koju koristimo za izradu potplata prirodni je proizvod koji se dobiva iz drveća. Dodatak prirodne gume pomaže ukupnoj udobnosti.

 

GreenStride™ POTPLAT

GreenStride™ pruža nenadmašni osjećaj mekoće i udobnosti te umanjuje pritisak na vaša stopala.

Ove ženske čizme izrađene su od vrhunske kože Better Leather iz održive kožare ocijenjene srebrnom ocjenom zbog svojih ekoloških procesa. Maksimalnu udobnost omogućuje OrthoLite® podnožje.

Proizvođač: Timberland, VF International SAGL,Via Laveggio 5, CH-6855 Stabio, Švicarska
Boja prikazanih proizvoda može blago odstupati izgledom od onih u stvarnosti.

 • ReBOTL™

  Proizvodi koji sadrže ReBOTL™ materijal sadrže namanje 50% reciklirani PET (polietilen tereftalat) izuzevši materijale koji se nalaze u tragovima.
 • Earthkeepers®

  Gotovo svi naši proizvodi izrađeni su s najmanje jednim ekološki osviještenim materijalom: proizvodi koji dobivaju ovu oznaku drže se prema našim najvišim ekološkim standardima.
 • Better Leather

  Ekološki odgovorna koža proizvedena u kožari sa Silver ili Gold rejtingom Leather Working Group organizacije.
 • GreenStride™

  Naši GreenStride™  potplati izrađeni su od 75% bio šećerne trske i odgovorne prirodne gume sa stabala. Ovi materijali se pretvaraju u prirodnu i udobnu pjenu koju stavljamo u obuću kako bismo osigurali udobnost vašim stopalima.

Info