ŽENSKE CIPELE NITE FLEX

KATALOŠKI BROJ: TB0A2QRFL771
Cijena:
 • Webshop cijena 474,50 KN 62,98 €
Sve cijene su sa uračunatim PDV-om

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 474,50 KN (62,98 €)

Boja: Bijela

Isporuka

Dostava u roku 3-7 radnih dana.

Dostava za vrijednost kupovine veće od 200kn /26,54€ je besplatna!

Trenutno je na snazi obustava dostave u sljedeća područja.

Ova ženska tenisica sadrži naš veliki i  mekani GreenStride™ potplat, izrađen od 75% obnovljivih materijala, koji pruža iznimnu udobnost. Gornjište je izrađeno od vrhunske kože Better Leather iz održive kožare ocijenjene srebrom zbog svojih postupaka upravljanja vodom, energijom i otpadom Ostale ekološki osviještene značajke ovih vrhunskih tenisica uključuju podstavu od tkanine ReBOTL™ i reciklirane PET vezice.

 • Gornjište: koža Better Leather iz održive kožare ocijenjene srebrom zbog svojih postupaka upravljanja vodom, energijom i otpadom
 • GreenStride™ udoban potplat izrađen od 75% obnovljivih materijala, uključujući šećernu trsku i odgovornu prirodnu gumu
 • Izdržljiva ReBOTL™ podstava od tkanine koja sadrži najmanje 50% reciklirane plastike
 • 100% reciklirane PET vezice
 • Gumeni potplat
 • Visina potplata: 5,1 cm

Udobni potplati GreenStride™ pružaju jedno od najekološkijih i najudobnijih iskustava koja smo ikad izmislili. Udobnost većini cipela pruža mekani pjenasti materijal nazvan EVA koji je obično napravljen od sastojaka na bazi nafte. Kako smanjujemo svoj otisak i povećavamo uporabu obnovljivih materijala, zamijenili smo 75% nafte sastojcima uzgajanim u prirodi, poput šećerne trske i gume iz drveća.

 

OBNOVLJIVA PRIRODNA ŠEĆERNA TRSKA

Šećerna trska postaje važan izvor obnovljive energije i materijala na biološkoj osnovi. Šećernu trsku koristimo kao obnovljivi izvor za proizvodnju odgovornijih proizvoda.

 

GUMA IZ DRVETA

Guma koju koristimo za izradu potplata prirodni je proizvod koji se dobiva iz drveća. Dodatak prirodne gume pomaže ukupnoj udobnosti.

 

GreenStride™ POTPLAT

GreenStride™ pruža nenadmašni osjećaj mekoće i udobnosti te umanjuje pritisak na vaša stopala.

Proizvođač: Timberland, VF International SAGL,Via Laveggio 5, CH-6855 Stabio, Švicarska
Boja prikazanih proizvoda može blago odstupati izgledom od onih u stvarnosti.

 • Recycled Content

  Izrađeno od recikliranog sadržaja kako bi se smanjila šteta okolišu. 
 • ReBOTL™

  Proizvodi koji sadrže ReBOTL™ materijal sadrže namanje 50% reciklirani PET (polietilen tereftalat) izuzevši materijale koji se nalaze u tragovima.
 • Earthkeepers®

  Gotovo svi naši proizvodi izrađeni su s najmanje jednim ekološki osviještenim materijalom: proizvodi koji dobivaju ovu oznaku drže se prema našim najvišim ekološkim standardima.
 • Better Leather

  Ekološki odgovorna koža proizvedena u kožari sa Silver ili Gold rejtingom Leather Working Group organizacije.
 • GreenStride™

  Naši GreenStride™  potplati izrađeni su od 75% bio šećerne trske i odgovorne prirodne gume sa stabala. Ovi materijali se pretvaraju u prirodnu i udobnu pjenu koju stavljamo u obuću kako bismo osigurali udobnost vašim stopalima.

Info