MUŠKE TENISICE WINSOR TRAIL LOW KNIT

KATALOŠKI BROJ: TB0A6AW9EO91
Cijena:
 • Webshop cijena 83,93 € 632,37 KN
Sve cijene su sa uračunatim PDV-om

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 119,90 € (903,39 KN)

Boja: Maslinasto-zelena

Isporuka

Dostava u roku 3-7 radnih dana.

Dostava za vrijednost kupovine veće od 25€ / 188,36kn je besplatna!

Trenutno je na snazi obustava dostave u sljedeća područja.

Naše Winsor Trail tenisice na vezanje mogu se pohvaliti OrthoLite® pjenastim uloškom za maksimalnu udobnost, ReBOTL™ tkaninom koja sadrži najmanje 50% reciklirane plastike i GreenStride™ srednjim potplatom izrađenim korištenjem EVA mješavine koja uključuje najmanje 65% biomaterijala dobivenih iz šećerne trske i odgovorno uzgojena guma.

 • Materijal: Gornjište izrađeno od ReBOTL™ tkanine koja sadrži najmanje 50% reciklirane plastike 
 • Lace-up stil vezanja
 • OrthoLite® podloga od pjene 
 • GreenStride™ međupotplat izrađen korištenjem EVA mješavine koja uključuje najmanje 65% bioloških materijala dobivenih iz šećerne trske i odgovorno uzgojene gume 
 • Potporni vanjski potplat s gumenim ušicama

 

Udobni potplati GreenStride™ pružaju jedno od najekološkijih i najudobnijih iskustava koja smo ikad izmislili. Udobnost većini cipela pruža mekani pjenasti materijal nazvan EVA koji je obično napravljen od sastojaka na bazi nafte. Kako smanjujemo svoj otisak i povećavamo uporabu obnovljivih materijala, zamijenili smo 75% nafte sastojcima uzgajanim u prirodi, poput šećerne trske i gume iz drveća.

 

OBNOVLJIVA PRIRODNA ŠEĆERNA TRSKA

Šećerna trska postaje važan izvor obnovljive energije i materijala na biološkoj osnovi. Šećernu trsku koristimo kao obnovljivi izvor za proizvodnju odgovornijih proizvoda.

 

GUMA IZ DRVETA

Guma koju koristimo za izradu potplata prirodni je proizvod koji se dobiva iz drveća. Dodatak prirodne gume pomaže ukupnoj udobnosti.

Proizvođač: Timberland, VF International SAGL,Via Laveggio 5, CH-6855 Stabio, Švicarska
Boja prikazanih proizvoda može blago odstupati izgledom od onih u stvarnosti.

 • OrthoLite® Insoles

  OrthoLite® unutrašnjost od udobne pjene pruža transport vlage, antimikrobno djelovanje i dugotrajnu udobnost. Vrlo prozračan materijal ne gubi svoja svojstva udobnosti, niti će se strgati tokom vremena te održava vaše cipele udobnima.
 • ReBOTL™

  Proizvodi koji sadrže ReBOTL™ materijal sadrže namanje 50% reciklirani PET (polietilen tereftalat) izuzevši materijale koji se nalaze u tragovima.
 • GreenStride™

  Naši GreenStride™  potplati izrađeni su od 75% bio šećerne trske i odgovorne prirodne gume sa stabala. Ovi materijali se pretvaraju u prirodnu i udobnu pjenu koju stavljamo u obuću kako bismo osigurali udobnost vašim stopalima.

Info