MUŠKE TENISICE GREENSTRIDE MOTION 6 LOW L/F HIKING

KATALOŠKI BROJ: TB0A6A9VW051
Cijena:
 • Webshop cijena 97,93 € 737,85 KN
Sve cijene su sa uračunatim PDV-om

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 139,90 € (1.054,08 KN)

Boja: Crna

Isporuka

Dostava u roku 3-7 radnih dana.

Dostava za vrijednost kupovine veće od 25€ / 188,36kn je besplatna!

Trenutno je na snazi obustava dostave u sljedeća područja.

Ove muške tenisice sadrže međupotplat GreenStride™ kao jedno od najudobnijih iskustava koje vaša stopala mogu imati. Također, imaju  podstavu od tkanine ReBOTL™ koja sadrži najmanje 50% reciklirane plastike i uklonjivu oblikovanu podstavu.

 • Materijal: Gornjište izrađeno od vrhunske Timberland® nubuk kože i ReBOTL™ tkanine koja sadrži najmanje 50% reciklirane plastike
 • GreenStride™ međupotplat izrađen korištenjem EVA mješavine koja uključuje najmanje 65% bioloških materijala dobivenih od šećerne trske i odgovorno uzgojene gume
 • ReBOTL™ podstava od tkanine koja sadrži najmanje 50% reciklirane plastike
 • Lace-up stil vezanja
 • 55% gume u potplatu potječe s farmi posvećenih regenerativnoj poljoprivredi

 

Udobni potplati GreenStride™ pružaju jedno od najekološkijih i najudobnijih iskustava koja smo ikad izmislili. Udobnost većini cipela pruža mekani pjenasti materijal nazvan EVA koji je obično napravljen od sastojaka na bazi nafte. Kako smanjujemo svoj otisak i povećavamo uporabu obnovljivih materijala, zamijenili smo 75% nafte sastojcima uzgajanim u prirodi, poput šećerne trske i gume iz drveća.

 

OBNOVLJIVA PRIRODNA ŠEĆERNA TRSKA

Šećerna trska postaje važan izvor obnovljive energije i materijala na biološkoj osnovi. Šećernu trsku koristimo kao obnovljivi izvor za proizvodnju odgovornijih proizvoda.

 

GUMA IZ DRVETA

Guma koju koristimo za izradu potplata prirodni je proizvod koji se dobiva iz drveća. Dodatak prirodne gume pomaže ukupnoj udobnosti.

 

GreenStride™ POTPLAT

GreenStride™ pruža nenadmašni osjećaj mekoće i udobnosti te umanjuje pritisak na vaša stopala.

Proizvođač: Timberland, VF International SAGL,Via Laveggio 5, CH-6855 Stabio, Švicarska
Boja prikazanih proizvoda može blago odstupati izgledom od onih u stvarnosti.

 • OrthoLite® Insoles

  OrthoLite® unutrašnjost od udobne pjene pruža transport vlage, antimikrobno djelovanje i dugotrajnu udobnost. Vrlo prozračan materijal ne gubi svoja svojstva udobnosti, niti će se strgati tokom vremena te održava vaše cipele udobnima.
 • Better Leather

  Ekološki odgovorna koža proizvedena u kožari sa Silver ili Gold rejtingom Leather Working Group organizacije.
 • GreenStride™

  Naši GreenStride™  potplati izrađeni su od 75% bio šećerne trske i odgovorne prirodne gume sa stabala. Ovi materijali se pretvaraju u prirodnu i udobnu pjenu koju stavljamo u obuću kako bismo osigurali udobnost vašim stopalima.

 • Regenerative Rubber

  Dio gume na bazi nafte zamjenjen sa prirodnim kaučukom uzgojen na farmama koje su posvećene regeneraciji poljoprivredne prakse. Također, pomažu u stvaranju dugotrajnih pozitivnih učinaka na okoliš i zajednice u kojima rastu.

   

Info