MUŠKE TENISICE GREENSTRIDE MOTION 6 LOW FABRIC HIKING

KATALOŠKI BROJ: TB0A6BMDEK91
Cijena:
 • Webshop cijena 90,93 € 685,11 KN
Sve cijene su sa uračunatim PDV-om

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 129,90 € (978,73 KN)

Boja: Crna

Isporuka

Dostava u roku 3-7 radnih dana.

Dostava za vrijednost kupovine veće od 25€ / 188,36kn je besplatna!

Trenutno je na snazi obustava dostave u sljedeća područja.

Naše tenisice  GREENSTRIDE MOTION 6 LOW FABRIC HIKING sadrže međupotplat GreenStride™ kako bi vaša stopala bila udobna za vožnju, povrh uklonjive oblikovane podloge i gornjište izrađeno od ReBOTL™ tkanine koja sadrži najmanje 50% reciklirane plastike.

 • Materijal: Gornjište izrađeno od ReBOTL™ tkanine koja sadrži najmanje 50% reciklirane plastike
 • Lace-up stil vezanja
 • Uklonjivi oblikovan uložak
 • GreenStride™ međupotplat izrađen korištenjem EVA mješavine koja uključuje najmanje 65% bioloških materijala dobivenih od šećerne trske i odgovorno uzgojene gume.
 • 55% gume u potplatu potječe s farmi posvećenih regenerativnoj poljoprivredi

 

Udobni potplati GreenStride™ pružaju jedno od najekološkijih i najudobnijih iskustava koja smo ikad izmislili. Udobnost većini cipela pruža mekani pjenasti materijal nazvan EVA koji je obično napravljen od sastojaka na bazi nafte. Kako smanjujemo svoj otisak i povećavamo uporabu obnovljivih materijala, zamijenili smo 75% nafte sastojcima uzgajanim u prirodi, poput šećerne trske i gume iz drveća.

 

OBNOVLJIVA PRIRODNA ŠEĆERNA TRSKA

Šećerna trska postaje važan izvor obnovljive energije i materijala na biološkoj osnovi. Šećernu trsku koristimo kao obnovljivi izvor za proizvodnju odgovornijih proizvoda.

 

GUMA IZ DRVETA

Guma koju koristimo za izradu potplata prirodni je proizvod koji se dobiva iz drveća. Dodatak prirodne gume pomaže ukupnoj udobnosti.

 

GreenStride™ POTPLAT

GreenStride™ pruža nenadmašni osjećaj mekoće i udobnosti te umanjuje pritisak na vaša stopala.

Proizvođač: Timberland, VF International SAGL,Via Laveggio 5, CH-6855 Stabio, Švicarska
Boja prikazanih proizvoda može blago odstupati izgledom od onih u stvarnosti.

 • ReBOTL™

  Proizvodi koji sadrže ReBOTL™ materijal sadrže namanje 50% reciklirani PET (polietilen tereftalat) izuzevši materijale koji se nalaze u tragovima.
 • GreenStride™

  Naši GreenStride™  potplati izrađeni su od 75% bio šećerne trske i odgovorne prirodne gume sa stabala. Ovi materijali se pretvaraju u prirodnu i udobnu pjenu koju stavljamo u obuću kako bismo osigurali udobnost vašim stopalima.

 • Regenerative Rubber

  Dio gume na bazi nafte zamjenjen sa prirodnim kaučukom uzgojen na farmama koje su posvećene regeneraciji poljoprivredne prakse. Također, pomažu u stvaranju dugotrajnih pozitivnih učinaka na okoliš i zajednice u kojima rastu.

   

Info